Freespirits Special Pack

Δημιουργία δυναμικής ιστοσελίδας με ενσωματωμένες δυνατότητες ηλεκτρονικού καταστήματος με πλήρες πάνελ διαχείρισης. Αποκτήστε μία ιστοσελίδα με απεριόριστες δυνατότητες και όλα εκείνα τα εργαλεία που την καθιστούν εύχρηστη, εύκολα προσβάσιμη και πλήρως φιλική με όλες τις συσκευές προβολής, κινητά τηλέφωνα, tablet κ.α. Επιπλέον έχετε στην διάθεση σας μία πλήρης πλατφόρμα ηλεκτρονικού καταστήματος με τις πλέον σύγχρονες και ενημερωμένες προσθήκες και επεκτάσεις.

Responsive design

100%

Uptime service

99%

Joomla CMS

Χρήση του ενημερωμένου ανοιχτού κώδικα διαχείρισης περιεχομένου Joomla. Μοναδική ασφάλεια, ευχρηστία με συνεχείς ενημερώσεις. 

Υποστήριξη PHP

Αξιοποιούμε την PHP στο έπακρο που αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες τεχνολογίες στο Παγκόσμιο Ιστό, καθώς χρησιμοποιείται από πληθώρα εφαρμογών και ιστοτόπων.

SQL Support

Πλήρης διαχείριση, ενημέρωση και καταχώρηση δεδομένων με την χρήση κώδικα SQL. Απαραίτητο εργαλείο για κάθε δυναμική ιστοσελίδα με δυνατότητα αλλαγής περιεχομένου.

Επεξεργασία δεδομένων

Δυνατότητα αλλαγής κειμένου και φωτογραφιών από εσάς. Χρήση επεξεργαστή κειμένου για αλλαγές σε κάθε σελίδα με μερικά απλά κλικ. 

Υποστήριξη Slider

Προβολή φωτογραφιών σε slider με πολλά και εντυπωσιακά εφέ. Δυνατότητα προβολής σαν γκαλερί ή και σαν μεγάλο κεντρικό banner με δυνατότητα εμφάνισης κειμένου.

Επεξεργασία εικόνων

Επεξεργασία όλων των φωτογραφιών σας που θέλετε να εμφανίζονται στην σελίδα σας με χρήση Photoshop ώστε να εμφανίζονται γρήγορα και όπως πρέπει.

Google Maps

Δωρεάν καταχώρηση στο Google Maps και δημιουργία σχετικής φόρμας επικοινωνίας με εμφανή χάρτη  τοποθεσίας της επιχείρησης σας, ώστε οι πελάτες να σας βρίσκουν εύκολα. 

Social Media

Δημιουργία σελίδας στο Facebook. Προσθήκη κουμπιών σύνδεσης με όλα τα διαθέσιμα social media (facebook, google+, twitter κ.α.) με δυνατότητα άμεσης προώθηση του περιεχομένου σας σε αυτά.

Social frames

Δυνατότητα προβολής των άλμπουμ, γεγονότα ακόμη και post σε πραγματικό χρόνο απο το facebook, google+ ή και pinterest σε οποιοδήποτε σημείο της σελίδας σας.  

Στατιστικά

Δωρεάν καταχώρηση στο Google Analytics και στο Addthis ώστε να έχετε πλήρης εικόνα της επισκεψιμότητας. Αναλυτικές αναφορές αλλά και στατιστικά είναι άμεσα διαθέσιμα.

Υποστήριξη

Πλήρης τηλεφωνική υποστήριξη αλλά και σύστημα καταχώρησης αιτημάτων σχετικά με την υπηρεσία σας 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα. 

Hosting / Φιλοξενία

Δωρεάν φιλοξενία (hosting) για το πρώτο χρόνο από την ενεργοποίηση του πακέτου . Μετά το πέρας της περιόδου οι τιμές διαμορφώνονται σύμφωνα με τον τρέχον τιμοκατάλογο μας.

Server φιλοξενίας

Φιλοξενία των ιστοσελίδων σας σε υπερσύγχρονους, ταχύτατους και ασφαλείς ιδιόκτητους server μας σε Datacenter εντός Ελλάδος αλλά και το εξωτερικό.

Backup

Τακτικά προγραμματισμένα αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας - backup των αρχείων αλλά και των βάσεων δεδομένων σε επιπλέον αποκλειστικό server για μεγαλύτερη ασφάλεια

Uptime

Εγγυημένη αδιάλειπτη λειτουργία με πλήρη παρακολούθηση (monitoring)  από την freespirits εξασφαλίζοντας διαθεσιμότητα server 99,99% σε όλη την διάρκεια του έτους 

Χώρος στον δίσκο

40GB διαθέσιμη χωρητικότητα για να ανεβάσετε αρχεία και φωτογραφικό υλικό. Σε κάθε περίπτωση δυνατότητα αναβάθμισης του πακέτου σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. 

e-Mail

Δυνατότητα δημιουργίας έως και 100 e-mail λογαριασμούς με σύνδεση στο Outook ή και πρόσβαση σε αυτούς μέσω webmail. Εξοπλισμένα με φίλτρα spam και antivirus.

FTP

Πρόσβαση στον server φιλοξενίας 24 ώρες το 24ωρο μέσω ftp και δυνατότητα άμεσης διαχείρισης των αρχείων στην ιστοσελίδα σας. 

Στατιστικά

Δωρεάν καταχώρηση στο Google Analytics και στο Addthis ώστε να έχετε πλήρης εικόνα της επισκεψιμότητας. Αναλυτικές αναφορές αλλά και στατιστικά είναι άμεσα διαθέσιμα.

Control Panel

Πλήρης πρόσβαση στο πάνελ διαχείρισης του Joomla ώστε να εμπλουτίσετε το περιεχόμενο σας ή και να διαχειριστείτε module και plugins.

SEO - SEF

Ανάλυση του κώδικα, προσθήκη λέξεων κλειδιών και καταχώρηση της σελίδας στο Google Sites ώστε να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης και να ανέβει συντομότερα στην κατάταξη ιστοσελίδων σχετικού περιεχομένου 

Διαχείριση προϊόντων

Εύκολη διαχείριση προϊόντων. Καταχώρηση εικόνων, περιγραφές, απόθεμα, επιπλέον πεδία. Αλλαγές τιμών και εμφάνιση με εκπτώσεις με ή χωρίς Φ.Π.Α. Δυνατότητα προβολής διαφορετικών τιμών σε πελάτες χονδρικής και πελάτες λιανικής.

Δωρεάν διαφήμιση

Το πακέτο περιλαμβάνει δημιουργία λογαριασμού στην Google Adwords και δωρεάν παραμετροποίηση διαφήμισης για ένα ολόκληρο χρόνο. Ο λογαριασμός παραμένει ενεργός και μετά το πέρας του χρόνου ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε ή να διαχειριστείτε την προβολή σας.

Γνωσιακή βάση (F.A.Q)

Σας προσφέρουμε πρόσβαση σε συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις αλλά και είμαστε κοντά σε κάθε βήμα σας ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τις δυνατότητες που σας προσφέρουμε, με συνεχή απομακρυσμένη υποστήριξη.  

CSV & XLS ενημέρωση

Εύκολη ενημέρωση προϊόντων, χαρακτηριστικών, αποθεμάτων και εικόνων με ένα κλικ. Διαμορφώνουμε για εσάς προσωπική σελίδα ώστε να μπορείτε άμεσα και εύκολα να ανεβάσετε το αρχείο xml ή CSV που διαχειρίζεστε και μέσα σε λίγα μόνο λεπτά να έχετε ενημερώσει τα πεδία που εσείς επιθυμείτε.

Skroutz

Δυνατότητα σύνδεσης του καταστήματος σας με την γνωστή πλέον πλατφόρμα αναζήτησης προϊόντων. Δημιουργία και παραμετροποίηση αρχείου XML εξαγωγής και ενημέρωσης σύμφωνα με τις προδιαγραφές της skroutz.gr και σύμφωνα με το είδος του καταστήματος σας.

Best Price

Δυνατότητα σύνδεσης του καταστήματος σας με την γνωστή πλέον πλατφόρμα αναζήτησης προϊόντων. Δημιουργία και παραμετροποίηση αρχείου XML εξαγωγής και ενημέρωσης σύμφωνα με τις προδιαγραφές της bestprice.gr και σύμφωνα με το είδος του καταστήματος σας.

967.00€

Τιμή χωρίς 24% Φ.Π.Α.
Περίοδος ισχύος : Εφάπαξ κόστος ενεργοποίησης υπηρεσίας
Προσθήκη στο καλάθι